Notarissen

Maurice Dassen en Bas Koonen zijn de twee notarissen op ons kantoor.

Maurice Dassen is op 1 juli 2008 tot notaris benoemd, als opvolger van Marcel Voncken. Maurice was daarvoor al 8 jaar als kandidaat-notaris werkzaam in Stein en daarvoor in totaal 7 jaar op notariskantoren in respectievelijk Sittard en Merkelbeek. Maurice heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in estate-planning, ondernemingsrecht en ook in (echt)scheidingsbemiddeling. Hij is als estate-planner lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat en als mediator/scheidingsbemiddelaar lid van de Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat.

Bas Koonen heeft op 1 januari 2018 het protocol van Wim Palmen overgenomen. Bas was sinds februari 2015 als kandidaat-notaris in dienst van ons kantoor en heeft daarvoor reeds vele jaren ervaring opgedaan bij een notariskantoor in Heerlen. Daardoor is Bas op alle rechtsgebieden een ervaren adviseur, met name op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed.

Zowel Maurice als Bas werken graag op een moderne, vlotte en enthousiaste manier, anders dan de vaak formele wijze die in het notariaat gebruikelijk is. Hun hoofddoel is dat een cliënt zich op zijn gemak voelt en uiteindelijk er van overtuigd is dat hij optimaal, met volle inzet is geholpen.