Medewerkers

Palmen & Dassen notarissen telt naast de twee notarissen dertien medewerkers. Door dit groter aantal medewerkers kunnen wij meer dan gebruikelijke specialistische kennis leveren en zijn wij ook in de gelegenheid een zeer goede service te bieden.

Kandidaat-notaris Bas Koonen is werkzaam in de algemene praktijk en dat betekent dat hij op alle rechtsgebieden werkzaamheden verricht. Hij is al vele jaren werkzaam als kandidaat-notaris en onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Mede door zijn ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht kan Bas een toegevoegde waarde betekenen, zowel voor de ondernemers als voor hun adviseurs.

Voor alle ondernemers is Kevin Hendriks onze contactpersoon. Hij regelt  alles op het gebied van ondernemingsrecht, zoals bijvoorbeeld oprichtingen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten, fusies en splitsingen.

Jo Cals en Bianca ter Hark-Lahoye zijn onze gediplomeerde notarisklerken en vastgoedspecialisten. Zij regelen zelfstandig alle bijzondere transacties  betreffende het registergoederenrecht, zoals bijvoorbeeld het opzetten van gecompliceerde vastgoedprojecten en appartementssplitsingen. Daarnaast adviseren zij onze cliënten voor wat betreft alle vastgoedzaken maar ook voor wat betreft daaraan gerelateerde zaken op het gebied van familierecht.

Bianca regelt tevens voor een groot gedeelte de afwikkeling van de boedels. 

Ook de overige medewerkers hebben ieder hun vakgebied en specialiteiten, Francis Stroucken en Ingrid Janssen als notarieel medewerksters registergoederenpraktijk/verdelingen, Pascalle JeurissenSandy Schlenger, Mariska Arrädy-Martens, Mariska Megens, Dick Tiethof als algemeen notarieel medewerksters, Marian Bellu-Knops als administratief medewerkster / boekhoudster en Susan Heijnen en Audrey Bours-Bours als receptioniste.