Medewerkers

Palmen & Dassen notarissen telt naast de twee notarissen veertien medewerkers. Door dit groter aantal medewerkers kunnen wij meer dan gebruikelijke specialistische kennis leveren en zijn wij ook in de gelegenheid een zeer goede service te bieden.

Voor alle ondernemers is Kevin Hendriks onze contactpersoon. Hij regelt  alles op het gebied van ondernemingsrecht, zoals bijvoorbeeld oprichtingen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten, fusies en splitsingen.

Jo Cals en Bianca ter Hark-Lahoye zijn onze gediplomeerde notarisklerken en vastgoedspecialisten. Zij regelen zelfstandig alle bijzondere transacties  betreffende het registergoederenrecht, zoals bijvoorbeeld het opzetten van gecompliceerde vastgoedprojecten en appartementssplitsingen. Daarnaast adviseren zij onze cliënten voor wat betreft alle vastgoedzaken maar ook voor wat betreft daaraan gerelateerde zaken op het gebied van familierecht.

Bianca regelt tevens voor een groot gedeelte de afwikkeling van de boedels en verdelingen. 

Ook de overige medewerkers hebben ieder hun vakgebied en specialiteiten, Ingrid Janssen, Nicole Weijers-ten Haaf en Monique van Toorn als notarieel medewerksters registergoederenpraktijk, Pascalle Jeurissen als juriste personen- en familierecht, Mariska Arrädy-Martens, Dana Hendrix, Roy van Donk als algemeen notarieel medewerkers, Marian Bellu-Knops als administratief medewerkster / boekhoudster, Susan Heijnen en Mariska Amrani-Megens als algemeen notarieel medewerksters/receptionistes en Audrey Bours-Bours als receptioniste.