Ons notariskantoor

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Stein, Haalbrugskensweg 6. Door onze ligging nabij de snelwegen, zijn wij vanaf Eindhoven, Maastricht en Heerlen zeer goed bereikbaar. Wij beschikken over voldoende privé-parkeerplaatsen zodat u gratis bij ons kantoor uw auto kunt parkeren.

Palmen & Dassen notarissen is een al vele jaren bestaand kantoor, dat de protocollen heeft overgenomen van de voormalige notariskantoren: “notariskantoor Oomen”, “notariskantoor Poeth en Voncken” en “Voncken Palmen notarissen”.  Als opvolgers van deze kantoren beheren wij de notariële akten die daar destijds zijn gemaakt.

Naast de notarissen Maurice Dassen en Bas Koonen, hebben wij dertien medewerkers, die allen veel ervaring hebben binnen het notariaat. Mede hierdoor kunnen wij naast de gebruikelijke notariële werkzaamheden, meer specialistische diensten aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van estate planning,  bijzondere testamenten, vennootschapsrecht,  mediation,  juridisch advies en alles wat u verder op papier vast wenst te leggen.

Mede door onze gekwalificeerde medewerkers kunnen  wij een toegevoegde waarde bieden voor wat betreft (fiscale) deskundigheid maar ook qua snelheid en bereikbaarheid