Medewerkers

Ons team bestaat uit dertien medewerkers en drie notarissen.

Per september 2020 is Rob van Amelsvoort benoemd tot toegevoegd notaris bij Palmen & Dassen notarissen te Stein. Rob verricht als derde  notaris op ons kantoor  samen met Maurice Dassen en Bas Koonen alle notariële  werkzaamheden. Hij is gespecialiseerd in familierecht en registergoederenrecht. Voorheen heeft hij als kandidaat-notaris en als toegevoegd notaris 12 jaar lang ervaring opgedaan bij een aantal andere  kantoren  in de regio in een diversiteit aan rechtsgebieden. Hij ziet het  iedere dag als een uitdaging om klanten in alle fasen van hun leven bij te staan en te adviseren op een toegankelijke en voor hen begrijpelijke wijze.

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en ervaren en wij hebben specialisten op diverse vakgebieden. Door deze ervaring en specialistische kennis zijn wij in de gelegenheid een zeer goede kwaliteit en service te bieden en kunnen wij pijlsnel en doelgericht werken.

Jo Cals is onze gediplomeerde notarisklerk en vastgoedspecialist.

Hij regelt zelfstandig alle bijzondere transacties betreffende het registergoederenrecht, zoals bijvoorbeeld het opzetten van gecompliceerde vastgoedprojecten en appartementssplitsingen. Daarnaast adviseert hij onze cliënten voor wat betreft alle vastgoedzaken maar ook voor wat betreft daaraan gerelateerde zaken op het gebied van familierecht.

Ook de overige medewerkers hebben ieder hun vakgebied en specialiteiten,

Ingrid Janssen, Nicole Weijers-ten Haaf en Monique van Toorn als notarieel medewerksters registergoederenpraktijk,

Pascalle Jeurissen als juriste personen- en familierecht,

Mariska Arrädy-Martens als notarieel medewerkster ondernemingsrecht,

Laura Hoofs-Severijns, Mariska Amrani-Megens en Dagmar Ritzen als algemeen notarieel medewerksters,

Joëlle Vastmans als receptioniste/algemeen notarieel medewerkster,

Audrey Bours-Bours  als receptioniste/telefoniste,

Marian Bellu-Knops als administratief medewerkster/boekhoudster.