Maurice

Op  1 juli 2008 ben ik benoemd tot notaris te Stein. In totaal werk ik al meer dan 25 jaar in het notariaat.

Ik heb veel werkervaring op alle rechtsgebieden en ben met name gespecialiseerd in ondernemingsrecht en estate-planning.

Het is voor mij een uitdaging om voor ingewikkelde situaties oplossingen te zoeken. Deze dienen uiteraard financieel en fiscaal gunstig  te zijn maar daarbij ook praktisch en flexibel.

ons team

P & D staat voor Pijlsnel en Doelgericht. Ons team is zeer ervaren en werkt daardoor veel sneller en efficiënter dan de meeste notariskantoren. Onze wachttijden zijn zeer kort en wij werken praktisch en klantgericht.

Naast snelheid en doelgerichtheid staan bij ons kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop en onze diensten zijn full service gericht. Ook als u geen akte maar enkel juridisch advies nodig heeft, kunt u bij ons terecht met al uw vragen.

 

Bas

Als notaris heb ik op 1 januari 2018 het protocol van notaris Palmen overgenomen.

Daarvoor was ik geruime tijd als kandidaat-notaris werkzaam op het gebied van vennootschapsrecht, familierecht en vastgoed.

Ik heb plezier in mijn werk en probeer op een duidelijke en laagdrempelige wijze de vaak ingewikkelde zaken aan mijn klanten uit te leggen en voor iedereen een vertrouwenspersoon te zijn.

Estate planning

Wij zijn gespecialiseerd in estate planning. Wij maken zeer uitgebreide keuzetestamenten waarmee bij uw overlijden vaak veel belasting kan worden bespaard.

Lees hier meer

gratis info bijeenkomsten

over erven, (levens) testamenten, schenken, belasting besparen en nog veel meer .elke  ..van de maand van 19.00 tot 21.00 op ons kantoor te Stein

belasting besparen

Met uitgebreide keuzetestamenten en levenstestamenten kunt u in veel gevallen belasting besparen.